Vil du købe den bedste træbeskyttelse til dit træværk, skal du rådgives hos en maler

Mange gange sker det, at folk kommer ulykkelige hen til mig som ekspert samt fortæller mig, at havens plankeværk er forvitret og suger meget vand op. At plankeværket ikke var effektivt beskyttet med træmaling, har kunderne tit ikke været informeret om, og de kommer på panikkens rand. Forglem ej at beskytte brædderne med effektiv træbeskyttelse, således varer det en del længere: her har jeg hver gang det samme tips. Det bedste er med garanti at beskytte træværket fuldstændig fra begyndelsen, før det på nogen måde bringes i kontakt med planter eller fugt. At træet bliver behandlet på samtlige sider og ej bare de kanter, som sidder udad, vil du faktisk garanteres, hvis plankerne overfladebehandles førend det på nogen måde sømmes sammen.

Træværks hyppigste fjender er overraskende nok fugt plus alger. Svamp vil forårsage forrådnelse, hvis de ej dræbes, plus fugten suges let ind i træet og får det til at udvide sig. Flere slags træmaling til disse formål, eksisterer her heldigvis, og det det er ikke nødt til at være en ting, som koster det hvide ud af øjnene. En masse blandt de mest effektive typer kan købes billigt, plus går man en smule på jagt som forbruger, skal man nemt opsøge butikker, hvori den slags maling findes til salg. Brugende denne træbeskyttelse, bør man derefter egentlig bare huske at beskytte facaden grundigt, gerne en del lag, plus således er facaden beskyttet mod mere forfald i flere år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>