Vi vil snart starte med handy projekt proppet med hulmursisolering, tagmaling og tagrens

Endelig skal mig + manden komme igang meden omgang med gang i både hulmursisolering, tagrens [tagxperten.dk/tagrens-tagmaling] og tagmaling. Hen over noget tid har manden og mig lagt til side, så han og jeg har råd til at forære vores hus en fortjent godhjertet håndværkerhånd. Jeg & manden har efterhånden haft huset her i årevis med tvillingerne. Vores unger er i dag blevet mere selvhjulpne, og det åbner op for at komme igang med tagmaling, hulmursisolering og tagrens, det bliver klædeligt.

Hulmursisolering kan lyde som et kæmpe projekt, hvor du skal bruge krudt på at rive ned og bruge tid på håndværkermænd alt for længe. Men jeg er kommet frem til, at hulmursisolering heldigvis er en hel del enklere end jeg og manden forventede. Ved hulmursisolering borer håndværkerne ud ved fugerne og dér bli’r det isolerende materiale ført ind.

Husets tag har en sær brunlig kulør og er bare kedeligt. Jeg havde ingen tanke om, at du ku’ udrette mirakler ved hjælp af tagmaling og tagrens, før end en på arbejdet talte Bertram vedrørende dette. Tagmaling kan give det sorte/mørkegrå tag, vil være suuuper elegant til vores villa. Med en tagrens til start, så bliver taget nyt at se på endnu engang. I sig selv fejler taget nemlig ik noget, så en omgang tagrens og tagmaling kan forskønne det meste.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.