Vi har skullet igennem overstrygning/understrygning af taget & hulmursisolering af villaens vægge

Førhen min mand og jeg valgte at flytte i hus kendte jeg ik’ om understrygning, overstrygning og hulmursisolering. Husrenoveringen har givet nye kvalifikationer. Understrygning på taget kan falde ned og derefter bliver der utætheder i taget. Det er vidst også gældende for overstrygning, for jeg har fået forklaret at understrygning+overstrygning er allmost ens. De har samme funktion.

Hulmursisolering var hvis jeg skal sige det ik så langvarigt at få udført, som jeg troede. I starten skulle vi træffe valg mellem hulmursisolering med rockwool og hulmursisolering med papiruld. Med den beslutning overstået var det egentligt ganske enkelt. Hulmursisolering kan nemlig klares igennem mindre åbninger, hvor de professionelle blæser isoleringen i væggen. Jeg forventede i første omgang, at hulmursisolering ved lig med at skulle have revet vægge ned. Men nej nej.

Spørg mig eller min mand, så fremt du skal lære lidt omkring understrygning, overstrygning og hulmursisolering. Jeg har lært meget undervejs i vores husombygning. Så spørg endelig til understrygning, hulmursisolering og overstrygning?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.