Vedrørende efterskole sang, efterskole klaver, efterskole klassisk musik og om at være lidt anderledes

Gavesyge mig går i god tid og filosoferer over upcoming gaveønsker trods at det nok virker ret i god tid og funderer over mine ønsker til julen?!

Mit det opslidte fladjern [www.cleanskin.dk/collections/elektronik]/glattejern [www.cleanskin.dk/products/smart-elektrisk-harborste] fungerer fuldt ud ringe. Det bli’r ikk’ ordenligt varmt på trods af at det er 100 år om begynde at varme op. Derfor kommer et nyt glattejern/fladjern altså være på juleønskesedlen. Jeg tror faktisk at jeg får det af min mor. Hun tager faktisk ofte mit glattejern/fladjern og derfor ved min mor, at det dutter meget sløjt. Så jeg går stærkt ud fra, mama giver hende og jeg et styks effektivt glattejern/fladjern, for hun opnår nemlig også selv noget godt af det.

Et fladjern/glattejern kunne jeg ganske godt tænke mig, for så har jeg mulighed for at kontrollere de dumme hvirvler. Jeg overvejer tillige, at jeg have mig lidt bedre hudpleje [www.cleanskin.dk/collections/hudpleje]. I øjeblikket benytter forfængelige mig blot sådan noget prisvenligt hudpleje, men med tiden vil jeg gerne i gang med at komme i gang med noget mere effektivt. Om ikke så længe ska’ folk på min alder altså passe på fine linjer, og jeg har også ville prøve hudpleje produkter der indeholdet den slags A vitaminer.at . Creme til øjnene bliver også aktuelt. Virkelig gerne vil jeg godt komme i gang med en smule fornuftigt hudpleje, der skal du og holde, hvad de lover.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.