Vedr. tøsernes karnevalskostumer, karneval i aalborg og undertegnedes karnevalskostume

Moi vil ret gerne til karneval i Aalborg med karnevalskostume (dramashop.dk/kostume/category/karneval-i-aalborg-228) på glimmer og fjer. Undertegnede er en chik der har en stor kærlighed til karnevalskostumer og gang i gaden. Og jeg har desuden hørt, at karneval i Aalborg ofte er et kæmpe gilde og vidst desuden ganske velbesøgt. Mon I har været afsted til karneval i Aalborg klædt i karnevalskostumer og det hele? Og kan I anbefale det?

Karneval i Aalborg – kan I se det for jer?. Jeg & pigerne klædt i smukke karnevalskostumer og derefter udelukkende more os og danse noget samba. Jeg & veninderne kender faktisk én, som øver i at danse samba og skabe en fest til karneval i Aalborg i et smukt karnevalskostume. Det ku’ være mega godt at drage afsted og se vores veninde og se, hvor dreven kvinden er blevet. Jeg vil i hvert fald meget gerne se hende.

De seneste 2 år har sambaglade mig været til fælledparkens karneval, men jeg hørte, at karneval i Aalborg er større. Og det har sørme er par gange været ret fesent i Fælledparken, hvor blot de færreste var klædt i karnevalskostumer. Så jeg vil afsted til karneval i Aalborg klædt i glitter, fjer og karnevalskostume. Det kunne være at Veninderne og jeg skulle på sambakursus inden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.