Utætte teglsten vil være en forhindring i det daglige liv

Et par år siden var konen og jeg igennem et frygteligt problem omhandlende vores hus. Det viste sig, at hustaget lækkede, da konen samt jeg selv havde boet der i fire-6 år. Det var ellers et flot parcelhus som havde en stor græsplæne og flotte teglsten. Skænket taget en tanke i de år, vi levede der, havde vi overhovedet ikke, hvilket skulle give store konsekvenser. Vores teglsten var uden tvivl i ret skrækkelig stand, på grund af, at de forrige ejere heller ikke havde givet husets teglsten den fornødne behandling. At vandet fandt vej igennem hustaget, fandt vi ud af følgende adskillige dage med slem nedbør. Her var godt nok ej problemer med algebevoksninger oven på vores teglsten eller andre synlige komplikationer, som utrænede personer kan løse selv.

Vi tilkaldte med det samme en tømrer, der kiggede taget igennem godt samt grundigt. Min kæreste samt jeg blev gjort klar over, at vi var nødt til at skille os af med vores teglsten, på grund af, at de eksisterende tagsten trist nok næppe fungerede på nuværende tidspunkt.

Vi tænkte i noget tid på, om vi ville beslutte os for et bedre udseende til hustaget samt endte med et skinnende ståltag. Hustruen og jeg fik rådgivning hos mange respekterede forhandlere samt valgte i sidste ende en forhandler, hvor vi var i stand til at godkende både standard og omkostning. Hustruen og jeg er nu de stolte ejere af et optimalt ståltag, som vil beskytte huset i mange årtier fremover, da vores tag blev fikset & de eksisterende teglsten var ombyttet med ståltag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>