Undertegnede forstår ikke meget omkring autojet, el sprøjtepistol, spraying system og forstøver spray

Manden påbegynder i beskæftigelse i en virksomhed, som sælger el sprøjtepistol - http://mt-spray.dk/sproejtepistoler, , forstøver spray - http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse, , spraying system og autojet - http://mt-spray.dk/leverandoerer/autojet, . Hva’ spekulerer nogle af jer formodentligt, og netop dette var tilmed det indledende svar fra mig. Jeg forstod overhovedet ikk hvad autojet spraying system og el sprøtjepistol bruges til. Hos mig virker sådan en forstøver spray som en ting du bruger til forstøvelse af bærbuskene i haven. Hehe. Jeg bliver sandsynligvis klogere, når vi kommer til at herren kommer retur fra første arbejdsdag.

En el sprøjtepistol er så vidt jeg har forstået til rengøring og desinfektion, til at sprøjtemale eller til at coate medicin eller ting. Den benyttes i industrien og sådan nogle steder. Så vidt jeg har forstået. Autojet er så vidt jeg har forstået et spraying system, som at der kan blive skræddersyet ud fra efterspørgslen hos produktionsfirmaet. Den slags spraying system kommer både med pumper, dyser og rør, og min gemal skal starte på at supplere med at installere og vedligeholde kundens Autojet spraying system. Et spændende job for ham.

Interessant bliver det hvorvidt undertegnede kan følge med i snakken, når manden returnerer hjem igen fra de indlende arbejdsdage. Måske meddeler han mig omkring autojet spraying system, forstøver spray til industrien og ikk blomsterne og at benytte el sprøjtepistol. Det skal helt sikkert nok blive interessant for ham den lange.

Ja som I sandsynligvis bemærker har researchende mig søgt en smule på internettet omkring el sprøjtepistol, spraying system, forstøver spray og autojet for bedre at kunne sætte mig bare lidt ind i min gemals opgaver. Selv arbejder jeg handikaphjælper, og Åge snakker med om en sygdom eller 10 så han kan fatte mit arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.