Udlejning af bolig/boligudlejning/find lejebolig

Undertegnede glæder mig virkelig meget rykke hjemmefra efter sommerferien, hvorfor jeg er startet på at Google boligudlejning [http://nordichousing.dk/faq/udlejer-er-det-en-fordel-eller-en-ulempe-at-boligen-er-moebleret/], udlejning af bolig [http://nordichousing.dk/faq/udlejer-hvor-kort-tid-kan-man-udleje/] & søgeord i den dur. Projektet om Find Lejebolig (http://nordichousing.dk/) er jo min egen idé. Personligt leder jeg efter boligudlejning, mens søde far hælder mere til sådan noget forældrekøb. Hans bankrådgiver har sørme forvisset om det ham. Men i så fald må jeg jo vide, præcis i hvilket område jeg vil leve de næste mange år. I forhold til udlejning af bolig, så ka’ at købe lejlighed, hvis du ik regner med at blive glad for boligen i min. 48 måneder. Og ubestemmelige mig har da ingen ide om hvor jeg står om flere år. Måske ønsker jeg at bo & læse i Nibe og ønske boligudlejning tæt på. Det ku’ tillige ske at jeg foretrækker på et universitet, det er praktisk at jeg find lejebolig og læser dér.

Dagen hvor undertegnede flytter hjemme fra mit pigeværelse ser jeg ganske meget frem til og jeg hælder mere til forestillingen omkring boligudlejning modsat leve i en 1-værelses andelsbolig. Når jeg vælger udlejning af bolig er jeg fri, og desuden er det muligt for mig at rykke afsted så snart jeg gerne vil det, hvis starte forfra med flytte og find lejebolig, når jeg for eks. drømmer om at i gang med at studere eller hvis jeg finder drømmefyren langt fra mig.Her for tiden bor min moster i andelslejlighed i mens hun kører langt over 2 timer hver eneste dag, på grund af at da hun ikke kan komme af med lejligheden. Tinas erfaringer tager jeg med mig, når jeg går efter udlejning af bolig og har påbegyndt egen Find Lejebolig eftersøgning. Jeg har ikke besluttet mig for, hvor jeg ønsker at bo eller kommer til at gå på universitetet når der er gået bare tre til fire år. Derfor er udlejning af bolig at foretrække for mig frem for at købe fast ejendom.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.