Tanker edrørende komposit hegn og andre vedligeholdelsesfri hegn

Som uprøvede ejere af et hus vil mig og kæresten pludselig til at beslutte os for ting som komposit hegn og tilsvarende vedligeholdelsesfri hegn. Haven ligger med adgang til en offentlig sti og indkigget er udelukkende lukket af med brug af hasselbuske. Udsynet er godt, men uden et vedligeholdelsesfri hegn kan folk glo lige ind til os. Og jeg og manden vil hellere have områder baghaven, hvor han og jeg kan rende omkring uden tøj på.

Efter at jeg & kæresten rykkede til Hedehusene startede jeg på at google på vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn. Mogens og jeg har ikke besluttet, hvorvidt vi skal købe et komposit hegn, men vi vil i hvert fald gå efter et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi skal have monteret. På det punkt er jeg og ham enige.

Farbror Carlo har komposit hegn i baghaven, og han er yderst lykkelig over det valg. Sådan som jeg har forstået det kan det shoppes i flere højder og kulører. Han har et mørkt vedligeholdelsesfri hegn, men jeg og min kæreste vil sandsynligvis vælge et lyst komposit hegn. Jeg & ham foretrækker hvidt og slidt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.