Sønnike søger en egnet efterskole midtjylland som at der tilbyder linier indenfor teknik & træning

For tiden går efterskolesnakken flittigt. Sønnen vil gerne afsted´, og som forældre hjælper vi ham. Især i det tilfælde at min søn går efter en efterskole Midtjylland » http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html,, hvor han opholder sig i nærheden af vores by. Jeg selekterer barevirkelig en efterskole Midtjylland over f. eks. en Københavnsk skole, langt fra alle.

Min ældste søn har en interesse i teknik, træning og ernæring. Min sønnike drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence, går op i sundhed og vil gerne starte til boksning. Så jeg og sønnen leder efter en efterskole Midtjylland, hvor min dreng har chancer for at dyrke hans interesse for fitness og programmering.

En af drengens aller bedste venner skal ligeledes på efterskole Midtjylland eller omegn. Drengene har en fælles interesse for teknik og programmering, men ham og vennen er ik hundrede % sikre på, at de to helst vil komme på efterskole midtjylland sammen. Det er jo trøstende at være afsted med en man kender lige i starten, men derimod er de to drenge rådet til at ikk at følges afsted sammen med nogle venner på efterskole Midtjylland så vennerne lettere får mulighed for at få nye venner og stå på egne ben.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.