Søde julemandskostumer, nissepige kostumer samt nissekostumer har jeg i går købt ind

I min virksomhed er de fleste nogle festløver. Sammen har vi medarbejdere holdt sommerfester og desuden sidste fest til påske, hvor Gitte stadsede sig ud i et påskekyllingskostume. VI skreg af grin. Men nu er det nisse kostumer, nissepige kostumer samt julemandskostumer til virksomhedens forestående show med hjemmelavet gløgg, raflegaver og historie om julens oprindelse. Det bliver så hyggeligt og vi glæder os allerede.

Mor her står over for at projektere en julehyggeaften for vores medarbejdere, og organisator-mig er sørme ret glad over de nisse kostumer, nissepige kostumer +plus julemandskostumer jeg og de andre har fået købt. Kostumerne er i ganske god kvalitet inkl overraskende lommer. Jeg morer mig ved tanken om at se Dennis og Jørgen være klædt ud som julemand i de smarte julemandskostumer, og tillige bestiller firmaet 2-3 statister der skal bære nisse kostumer. Vi har desuden valgt 2-3 nissepige kostumer der er lidt småfrække. Vi tænkte det vil være sjovt med lidt ekstra til herrerne. Her på kontoret har vi rigtig frisindet humor, så vi i festudvalget forventer ikke at 2-3 lårkorte nissepige kostumer er for meget.

Planlægger-mig glæder mig til juleshowet sammen med medarbejderne. Det er 1. omgang at der bliver holdt julearrangement, og der skal ikke mangle nissepige kostumer, nissekostumer + julemandskostumer. Normalt nøjes vi med et stk julefrokost, men dette år afrunder medarbejderne året af op til juleferien med nisse kostumer, hygge, julemandskostumer, sang og musik og frække nissepige kostumer. Sjovt bliver det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.