På ønskelisten står et veloursaet, som jeg har i tankerne, at jeg vil bruge i weekenden.

Om fire uger rejser min underskønne partner & jeg til Brasilia! Det er ekstremt livsbekræftende at opleve en endnu ikke-besøgt by! Vi får begge ny energi af at sætte hverdagens trummerum på standby, & besøge verdensdele, vi ik har besøgt tidligere i vores liv. Så går vi på naturvidenskabelige museer, & så nyder vi at gå i biografen! Vi tager dagene, som de kommer… Det mest altafgørende for os er, at vi ik skal løbe rundt for at nå det hele, dét gør man så meget i dagligdagen… Alle de gange vi har fri fra arbejde, kan vi af den årsag li’, at alting foregår i et roligere tempo! Vi kan begge lide at ”være kulturelle”, men jeg må dog alligevel sige, at jeg beder til, at der alligevel bliver tid til shoppe løs også! Jeg har enormt længe haft et godt øje til maxi kjoler » pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler,, leggins med print Danmark » pk-fashion.dk/15-leggings,, samt et veloursaet » pk-fashion.dk/16-jumpsuit,. Jeg tænker, at maxi kjoler er virkelig perfekte, når man skal til sommerfester, leggins med print Danmark vil jeg bruge både til hverdag og fest, & et veloursaet vil jeg have på, når jeg går min morgen-runde med hvalpen…

Jeg ved helt klart, at min bedre halvdel ik finde glæde i at traske fra butik til butik… Så det må blive noget med, at jeg forsikrer ham om, at dét ikke tager alt for mange timer. Men det kommer det jo heller ikke til, af den grund, at jeg ved jo enormt præcist, hvad jeg vil købe: maxi kjoler, leggins med print Danmark, & et veloursaet. Så det burde ik tage en halv dag, men jeg ved selvfølgelig også godt, at det hurtigt tager tid at prøve alt det tøj på…! & jeg ved helt uden tvivlen, at jeg er tvunget til at iføre de der leggins med print Danmark, fordi det er meget vanskeligt at forestille sig, hvordan de ”gamacher” passer ens krop, hvis man ikke har prøvet dem på. De der maxi kjoler er muligvis ej nødvendige at prøve i tøjbutikken, det samme gælder for de der veloursaet. Med disse to er det meget nemmere at forestille sig, hvordan de passer ens krop! Jeg ved i hvertifald min mand ville glæde sig over, hvis jeg ik skal spendere flere timer i butikkens prøverum…!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.