På hjemmesiden www.dramashop.dk finder jeg fastelavnskostumer til krapylerne

Halloween, fastelavn og karneval. Kostumer er jeg meget glad for, og det er arvingerne gudskelov også. Mor producerede det ønskede udklædningstøj, da jeg var lille. Jeg er derimod ik særligt kreativ. When it’s time til kostumefest her hos os, så undersøger jeg med tanke på de sløje kreative evner på webshops som dramashop.dk. Dramashop.dk har så kolossalt et sortiment af udklædningstøj og kostumer at jeg kan være temmelig sikker på, at der naturligvis er som barylerne kan godkende.

Mine unger ville sidst være henholdsvis some animal og Anna/Elsa fra Frozen. Dramashop forhandlede desværre ikke en erklæret Frost-dragt. Men så opsporede jeg en fashionabel blå prinsesseagtig kjole hos www.dramashop.dk som Sille uden omtanke billigede som Elsa og Annas kjole. Mathias måtte på egen hånd vælge fra Dramashop.dk’s udvalg, om han ville være elefant, pingvin, skildpadde eller ræv – ret lækkert at dramashop.dk leverer andre ting end de typiske kostumer.

Dramashop.dk fungerer som et velegnet supplement til Fætter BR og tilsvarende legetøjskæder, hvor mange af vennerne i skolen opkøber deres udklædningstøj. Når mor her har indkøbt fastelavnskostumet på www.dramashop.dk eller tilsvarende forretninger så distingverer mine unger sig i hvert fald liidt fra de øvrige børn. Netop som os voksne til parties, så orker børnenes på samme måde ik at være ens i valget af fastelavnstøj. Dramashop sælger derudover en stor portion udklædning i voksenstørrelser – så hold øje med Dramashop.dk inden temafesten på dit arbejde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.