Om funktionelle plastbøtter og et skift fra spildbakke til balje og opvaskebakke

Jeg tænker ikk, at jeg har fremhævet noget omkring spildbakke - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/spildbakker-til-opsamling-af-olie-og-kemikalier.aspx, , plastbøtter - http://www.dtemballage.dk/produktinformation/plastboetter.aspx, eller opvaskebakke - http://www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/opvaskebakker.aspx, på bloggen, men nu sker det så. Ha..!

Plastbøtter fandt jeg på den samme webside, som jeg vil købe en opvaskebakke/spildbakke til den skønne opvaskemaskine. Praktisk. Jeg finder normalt de praktiske plastbøtter ved kvarterets nærmeste byggemarked for derefter at kæmpe med at trille med kasserne hjemad. Jeg kan se frem til at vælge plastbøtter det samme sted online som der sælges spildbakke/opvaskebakke til den længe ventede opvaskemaskine. Hurra. Så vil jeg nemt anskaffe de gode plastbøtter til at opbevare krea-rester som garn, tusser, lapper og snor eller børnenes små biler.

Min kæreste og jeg fik et opvaskemirakel og er mega glade for den frem for at skulle vaske op i hånden og tørre tingene på opvaskebakke. Jeg har en svigerinde der i dag anbefalede at købe mig sådan en spildbakke, som tager hvis der kommer overskudsvand fra maskinen. Selv havde hun først ik en spildbakke, og en aften lækkede opvaskevandet som følge af det over og gennemvædede køkkengulvet. Surt. Så den slags spildbakke/opvaskebakke eller hvad navnet nu er skal vi da lige indkøbe. Hellere en opvaskebakke/spildbakke end i et spritnyt gulv til køkkenet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.