Nyt arbejde med dozere, dumpere, minilæssere og gravemaskiner til brormand

Min brormand skal jobbe med gravemaskiner » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner,, minilæssere, dozere » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv, og dumpere » www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/dumpere,. Forleden da fyren fortalte mor og mig omkring det, synede han afgjort munter, mens min feedback var … hva? Jeg har ikk hørt om minilæssere, dumpere og dozere, ligesom undertegnede aldrig har tænkt videre over gravemaskiner. Men manden har for nogle uger siden taget et flere ugers kursus i at anvende sådan nogle dumpere, gravemaskiner, minilæssere og dozere.

Jeg træffer hver uge sammen med mine brødre til filmhygge eller ture i biffen eller til aftensmad og yatzy om søndage eller til James Bond-aftener. Så jeg kommer sikkert til at erfare mere om mandens tjans med dozere, minilæssere, dumpere og gravemaskiner. Det er fair nok. Søsteren her er klar på at snakke med vedrørende gravemaskiner, minilæssere, dozere og dumpere, forbi min søde bror altid er rede til at høre vedr. massage, shellack og ansigtsbehandlinger, hvilket lillesøster interesserer mig for.

Men tag det bare roligt. Dumpere, gravemaskiner, dozere og minilæssere bliver ik et tema, der kommer til at fylde godt på denne weblog. Det kunne måske liiige være, såfremt jeg starter på at kæreste rundt med én fra storebrors job eller den slags.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.