Ny, smart energimåler gør min aflæsning af varme mere præcis

I min boligblok er der startet en gennemgribende ombygning. Arbejdet her inkluderer selvsagt de almindelige steder som toilet/bad samt køkken samt fx forbedrede kloakrør. Dog forandres der desuden et og andet når det gælder energi- og varmeområdet. F.eks. har jeg fået opsat en mere avanceret energimåler på væggen i gangen i hjemmet, hvilket gør det lettere med aflæsning & varmeregnskabet. Den energimåler, som jeg fik hængt op i gangen, hedder nærmere bestemt varme- og kølemåler. Der findes så mange bonusser ved denne model. Da den har stor målepræcision, foruden at modellen har adskillige connection possibilities. Min lejligheds splinternye energimåler har det, der kendes som vidtstrakt kommunkation.

Aflæsning skal foretages på faste dage af lejlighedens måler. Eller dette tænker jeg egentlig bare selv, eftersom jeg skulle gøre sådan når jeg tjekkede den, jeg havde før. Men jeg er ikke underrettet, om den nye model er prof i en sådan grad, at energiselskabet evner at gennemføre en aflæsning af varme fra et centralt sted. Under alle omstændigheder vil det være vigtigt at få registreret en aflæsning for at holde styr på det. Eftersom jeg skal benytte aflæsningen til det private varmeregnskab, og desuden skal ejerforeningen herudover anvende angivelserne, grundet at de laver et fælles regnskab for varme som inkluderer et overslag over, hvor mange penge os beboere respektivt bliver nødt til at budgettere med at betale a conto til det fælles varmeregnskab. Og særligt af denne grund er jeg positiv i forhold til den nye energimåler, eftersom jeg således ved, at det hver gang er en særdeles eksakt aflæsning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>