Nu kan du selv danne print på tøj

Havde du nogen anelse om, at man kan lave sin egen t-shirt med tryk? Jeg har akkurat fundet en ret god internetside, hvorpå man kan konfektionere en t-shirt med tryk. Man kan skabe textiltryk med et logo, noget tekst eller sågar et personligt billede. Let er det at konfektionere tryk på t-shirt, du må bare beslutte dig for et stykke tøj, som f.eks. en t-shirt el. trøje, og herefter påsætte et logotryk eller andet tryk.

Nu vil jeg fortælle, hvordan du skal gøre på internetsiden, hvis du skal konfektionere din egen t-shirt med tryk. Vælg først den vare, som du kunne tænke dig at danne t-shirt tryk på. Muligt er det både at vælge imellem trøjer, t-shirts & meget andet forskelligt tøj, men samtidig mange andre ting og sager. Det er muligt at til- og fravælge produkterne i forskellige grupper, som fx herre og dame såvel som aldersgruppe. Når du så finder det rette tøj, skal du vælge farven såvel som størrelsen. Nu kan du bevæge dig hen til næste step, hvor du skal beslutte dig for et print på tøj.

Tekst som tøjtryk, kunne du godt tænke dig det? Så kan du egentlig bare indtaste skriften på det valgte produkt. Placeringen, skrifttype, omfanget og farven kan man selv afgøre. Hvis du i stedet vil have logotryk, kan du klikke på motivet og så trække det hen på dit produkt. Også her kan man beslutte størrelse plus farven og tilmed printteknik. Såfremt du vil have tryk på t-shirt med et af dine personlige billeder eller et design, som du selv har lavet, må du starte med at uploade det på hjemmesiden. Derefter kan du holde fast på dit billede/design med musen og trække det over på det produkt, du har valgt, og vælge størrelse af billedet. Du skal lægge produktet i Indkøbskurven, idet du har færdiglavet dit tryk på tøj. Du skal derefter beslutte at fabrikere andet tøj eller betale, og så vil dit tøj med tryk sendes til print. Kunne du godt tænke dig at kreere tryk på t-shirt med et fedt t-shirt tryk? Jeg kan rekommandere omtalte internetside, hvis du kunne tænke dig at fremstille ordentligt textiltryk til en god pris.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>