Når undertegnede vil købe en lille sød hvalp vil undertegnede beslutte mig for hvalpefoder, hundegodbidder og hundefoder

Familien køber hundebaby og for uden at holde styr på en hundeseng, legetøj og hvaffor steder der er hold med hvalpetræning, så skal vi også til at vælge hvalpefoder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Hvalp.aspx – og hundegodbidder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Godbidder.aspx – . Der hvor hun vokser op køber de hundefoder - http://www.nemfoder.dk/da-DK/Hund.aspx – , som at den familie køber fordi de er e kennel. Men familien og mig er jo bare privatpersoner, og derfor vi skal udvælge hundegodbidder og hvalpefoder. Og vi foretrækker levering direkte til døren.

Umiddelbart vil jeg gå efter at få mit hvalpefoder online på en hjemmeside og finde et firma, som har hundefoder til hunden når den bliver større, hvalpefoder og hundegodbidder. Så kan jeg købe ind ved den samme butik fremover.

Undertegnede har fundet en webbutik med hundefoder, hundegodbidder og hvalpefoder, hvor vi kan få sådan nogle fine poser med prøver. En virkelig funktionel ide. Bedste veninden fortæller, hvordan hunden ikke gider kaste sig over alle former for hundegodbidder og hundefoder. Det er oven i købet en golden min veninde ejer, der jo skulle opføre sig som madglad, men Bjørk købte diverse mærker hundefoder og hundegodbidder forinden veninden testede noget, som vovsen ikk blev træt af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.