Når kvinder shopper dildoer i min lille gesjæft skal det være en formidabel oplevelse…

Jeg vil som førsteprioritet advare generte folk! Jeg synes ik selv, at mit blogindlæg centreres omkring noget privat, som man ikke kan dele med andre, men nogle vil evt. føle noget modsat. Landet lægger således, at jeg har i sinde at åbne en biks med sexlegetøj. Min forretning skal være forhandler af dildoer, glidecreme og en speciel slags penisring. Jeg har i nogle år undersøgt sexlegetøjsmarkedet, & det ligner overordentligt meget, at der er en lille niche, som jeg kan udnytte. Der er bestemt ingen tvivl om, at der findes millioner af butikker, som sælger det samme, som jeg vil; nemlig dildoer, glidecreme og en ny slags penisring. Men faktum er, at fantastisk mange af disse bikse er placeret i de knap så små landsbyer. Bor man udenfor de store landsbyer er der således kun dén mulighed tilbage at købe sine varer i en af de der net butikker, som er sælgere af ting som eksempelvis dildoer & glidecreme. Væk fra de store byer er markedet for dildoer & glidecreme af den grund ej proppet til randen. & det er dén åbning, jeg vil udnytte. En niche, som også min bank er 100 procent sikker på eksisterer…

Min mest væsentlige challenge er, om jeg kan tiltrække potentielle kunder til en fysisk gesjæft! For der er helt sikkert sagt rigtig meget om, at net handlen blomstrer i vores kultur, & at kurven kun er opadgående. Men jeg er 100 procent sikker på, at såfremt jeg formår at skabe nogle behagelige små bikse, hvor der er fortrinligt at være, kan jeg tiltrække og beholde min kommende købere. Jeg har en forestilling om, at eksempelvis par skal komme på besøg i min lille gesjæft, hvor de sammen shopper dildoer & glidecreme. Deres visit skal på den måde være en fælles kæresteoplevelse. En dejlig oplevelse man får together som partnere. Besøget skal på den måde være med til at krydre tilværelsen… Hvilket en shop på nettet never ever ville kunne leve op til…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.