Når du kaster dig ud i branchen – hav en KMO godkendelse sikret

At du har mulighed for at udstråle troværdighed samt faglighed hos kunderne er en nødvendighed som værende forhandler eller mekaniker. Kunderne har brug for at være sikre på, at du ikke er i tvivl om hvad du laver, samt at kunden får et anlæg, som er hundrede% i orden. Tager du en KMO godkendelse i varmeanlæg, har du et troværdigt bevis på, at fagligheden forbliver god nok & at håndteringen af varmepumperne er korrekt. Derudover kan de se, at du følger eksisterende regler.

Der er to former for KMO godkendelser. Hvilket område, du arbejder indenfor er afgørende for, hvilken type KMO godkendelse du bør have. Et to-døgns uddannelsesforløb kan du tage, når du skal arbejde med lettere aircons, som findes i køretøjer. Rådgivning til korrekt og uforurenende drift og dyb viden omkring produktets opbygning vil du her ende med. En længere KMO godkendelse, nemlig ni dage, har du brug for, når du i stedet skal arbejde med større stationære varmepumper. Efterfølgende er du ekspert på køleanlæg.

Alle former for KMO godkendelse sluttes af med prøver samt et bevis på uddannelsen får du udleveret. Dette eksamensbevis er krav for tilladelse til at sælge køleanlæg plus kan på samme tid bevise din ekspertise hos kunder. Stor kendskab til varmepumperne, stor insigt i industrien samt velbetjente plus glade kunder, kan du dermed få med en KMO godkendelse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>