Min datter tager på fodboldefterskole efter sommeren…

Et ophold på fodboldefterskole er, hvad min datter skal spendere det næstkommende år på! Vi ser alle frem til det, men jeg må dog alligevel sige, at dét også kommer til at være underligt…! Hun er det første pus, som tager hjemmefra, og vi skal af den årsag forlige os med at hun ik’ længere kommer til at være en del af familiens dagligdagspraksis… Det har altid været hendes drøm at komme på fodbold efterskole {www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold}, af den grund, at hun holder af fodbold. Hun håber på at kunne forbedre sig ved at spille meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun ligger inde med et håb om at blive en højt rangeret fodboldspiller. Vi har af den årsag alene valgt hendes kommende efterskole ud fra det ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, som kunne tilbyde kompetent efterskole fodbold… Og naturligvis var det en fodboldefterskole, som er meget kendt for netop deres dygtige fodbold programmer!

Det føles som tolv år siden… Og nu er der pludselig ik’ længe til, at hun for et år flyver fra reden! Så vi har jo egentlig haft en hel del tid til at vænne os til virkeligheden, men jeg synes dog stadigvæk, at det bliver sørgmodigt ikke´ at se hende hver eneste dag! Men samtidig hermed er jeg jo ovenud glad på hendes vegne, jeg er bare slet ikke i tvivl om, at hun får et super duper fedt år på fodbold efterskole! Jeg gik faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang da jeg var på hendes alder, og jeg havde et fortrinligt efterskoleophold! Mit ophold på fodboldefterskole er ærlig talt et år, jeg ret tit mindes… Så jeg prøver at huske Katrine på, at hun skal sørge for at nyde opholdet, imens hun er der, fordi inden hun opdager det, er året forbi… Jeg erindrer i hvert fald, at jeg synes, at det år gik fantastisk stærkt. Jeg er glad for, at hun tager sin fodbold seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget efterskolefodbold som muligt. Det vil uden tvivl gavne hende senere, men samtidig ska hun være bevidst om at nyde de kammeratskaber, der skabes et sådan sted…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.