Med barn med ønske om at være fuldt ekstra ved speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart, – evt. gynækolog Niels Lund , xn--gynkolog-fyn-8cb.dk,

Manden og jeg er med bebs men forløbet har været uroligt, så planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere tjek. Fra jeg og manden først droppede p-pillerne varede det langt over halvandet år hvor der ingenting skete, og vores læge var derfor lige ved at råde os til en speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste blandt andet om gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik i nabolaget, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev gravid og alle tankerne om ægløsning og sædkvalitet fortrak for glæde en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde os oppe, men det var en tidsperiode, præget af bedrøvelse og sorg som følge af det lille barn, som Emil og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år efter er vi så med barn igen. Lægen mener, at der skal holdes ekstra tjek på mig, så hendes kollega vil visitere mig til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også søgt lidt telefonbogen og har igen fundet bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en speciallæge klinik som f.eks speciallæge Niels Lund og få foretaget ekstra ultralydsscanninger og blive holdt øje med, så jeg er tryg i graviditeten, og de støtter, hvis der sker komplikationer også denne gang. Jeg tror at den tilføjet beroligelse af sig selv kan være positivt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.