Mange pallerammer bør nemt bruges til køkkenhave

En af de store fordele når man anvender pallerammer - http://www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – til højbede er, at de kan stakkes solidt ovenpå hinanden, hvilket giver det resultat, at dit højbed i princippet kan laves så højt, du har behov for. Det forhøjer varmen omkring urterne, løfter urterne bort fra forurenet muld, samt udmunder i en komfortabel højde at arbejde i. En ting, folk plejer at associere med haven, er pallerammer måske normalt ikke rigtig, men pallerammerne forekommer sig faktisk rigtig praktiske! Billigt plus uimprægneret materiale er pallerammer tit produceret af, hvorfor rammerne ikke bør røre jordbunden. Man kan evt. afskærme kontaktfladen med plastik.

At rammerne besidder en helt perfekt størrelse til mellemstore højbede med blomster eller grøntsager mener jeg personligt, men flertallet, tænker måske, at de virker for små. Hvis man fortryder, at man fik bygget et højbed med dem, bliver det til alt held ej mange penge, der gik tabt, da pallerammer lykkeligvis er billige. Til bedre at kunne opmagasinere sager ovenpå træpaller anvendes pallerammer normalt, plus de er nemme snildt at folde sammen, såfremt de ikke anvendes. Noget andet godt ved at indrette pallerammer som køkkenhave bliver, at rammerne besidder en praktisk størrelse. At man bare skal kaste sig ud i det, bliver eventuelt det bedste råd.

Drømmer du om at installere et par bede, på grund af, at du er i den situation, at du er haveentusiast? Nøjagtigt hvordan, disse bede kan designes, får du nok svært ved at finde ud af i den situation. Jeg har et let svar: pallerammer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.