Makuleringsmaskine, frankering post, at starte forfra, pakkevægt og drilske portotakster

Jeg er påbegyndt i cool job som piccoline i denne uge og er i gang med at fatte eksempelvis at dirigere husets opkald plus stedets pakkevægt {danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg}, som viser frankering post {danastar.dk/mere_info/frankering} og, alle slags portotakster {danastar.dk/nye_portotakster_i_2015_goer_besparelserne_med_en_frankeringsmaskine_endnu_stoerre}. Den slags ny makuleringsmaskine vil jeg som piccoline også få bestilt til firmaet en af de næste dage.

Sådan en makuleringsmaskine havde jeg nærmest ik’ vidst noget om inden jeg startede, men de jobber med imtime informationer, og deraf følgende er en makuleringsmaskine uhyre vigtig . Sådan noget frankering havde jeg heller ik skænket ret mange overvejelser før. Og slet ikk’ når man anvender en smart pakkevægt, der forårsager kontrol over de portotakster. Meget tidsbesparende.

Jeg har faktisk blot brugt en køkkenvægt når jeg har manglet pakkevægt, hvis jeg sku’ google portotakster til makeup og tøj retur til H&M. Personligt anede jeg ikk, hvordan firmaers frankering post ved brug af en pakkevægt giver dem mindre portotakster. Jeg troede erhvervslivet var tvunget til at spendere samme betaling som mig som privatperson. Så på blot 4 dage på det nye job er jeg blevet mere oplyst. Ord så som makuleringsmaskine er nyt, og jeg skal varetage mine kollegaers til og fra korrespondancer. Jeg skal samtidig tage imod telefonopkald og få indgående opkald korrekt rundt på arbejdspladsen.

To do for de næste dage går ud på den nye makuleringsmaskine plus at forstå mere om frankering post og brug af pakkevægt plus firma portotakster. En mindre opgave midt på dagen bliver at hente frokost. meget voksent at komme i gang forfra samt få tjent lidt løn efter min et halvt år i Sri Lanka, men det er samtidig krast at komme i gang forfra i stillingen. Mandag lægger jeg en ordre på firmaets nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i det resterende af ugen nok ska’ få styr på pakkevægt, portotakster for erhvervsvirksomheder plus frankering post. Det bliver godt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.