Lidt angående familieforøgelse, boligudlejning, hus udlejning og udlejning af bolig

Når vores barn ankommer får kæresten og mig mere behov for flere kvadratmetre end i vores lille to-værelses min kæreste & jeg lever i for tiden. Med udgangspunkt i dette skal vi kigge på boligudlejning – helst hus udlejning for vi vil gerne have have. Derfor har vi forhørt os hos vennerne angående udlejning af bolig, samt hvilken form for boligudlejning vennerne kan anbefale.

Mig & kæresten ser på forskellige steder der har boligudlejning og hus udlejning som er til at komme i nærheden er og har udlejning af bolig på steder hvor vi gerne vil bo. Jeg og kæresten går efter at komme mere tæt på vores arbejdspladser. I de relevante kvarterer er der dejligt nok god mulighed for boligudlejning.

Jeg & min kæreste ser frem til at der kommer styr på udlejning af bolig og vi får mere plads. Tankerne om boligudlejning fylder en del ind imellem og det bli’r ret skønt når vi kommer på plads med hus udlejning. Så mens gravide mig render rundt her i syvende måned og ordner de sidste småting til baby så har manden kig på det praktiske vedrørende boligudlejning + vedtægterne som gælder for udlejning af bolig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.