Kaffeautomaten på jobbet

Koffein i kaffen hjælper mig med at forblive energisk, men jeg holder virkelig også af smagen ved en skøn kop kaffe. Det første, jeg gør, når jeg kommer på job, er, at gå hen til vores kaffeautomat og lave en god kop kaffe. Vi har haft flere kaffeautomater i løbet af årene, men de har ikke alle været ligeså gode som de andre. Jeg indtager tre kopper, imens jeg er på job, men hver gang jeg er hjemme, har jeg ikke tid til at gøre det. Mit job befinder sig i et bureau, og der er jeg ved computerskærmen hele dagen. Jeg kan godt lide mit arbejde, men så når jeg tager hjem, skal jeg faktisk hjem til det andet job – mine børn. Jeg ejer en stor bolig sammen med min ægtemand og vores tre smukke børn på henholdsvis 3, 6 og 8 år. Min familie er det bedste, jeg ved, men det er besværligt at passe både arbejde samt mine unger. Og så sover jeg ikke så godt om natten, da min mindste søn græder en hel del, og dermed må jeg vågne op og få ham til at falde ned. Det gør, at jeg tit er træt på arbejdet, men heldigvis ejer vi en kaffeautomat, som jeg ikke kan være foruden.

Den splinternye kaffeautomat er uden tvivl den bedste vi har ejet, og dermed må jeg nu indrømme, at en udsøgt kop kaffe altså kun kan komme af en god kaffeautomat ligesom den, vi benytter nu. Det er den kaffeautomat, vi har henne på kontoret, som min kone og jeg tænker på at anskaffe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>