Jeg ser frem til leverancen af plastkasser, IBC palletank og termokasser

Gode plastkasser der er gode til div. oplagning har mor her over længere tid behøvet. Endvidere mangler jeg termokasser til fragt af fødevarer i min cateringvirksomhed. I mandags tænkte jeg på at bruge en IBC palletank med taphane, til firmafester med læskende drikkevarer. Gudskelov har undertegnede bemærket et fornuftigt firma, som at der tilbyder IBC palletank, plastkasser & termokasser og fået bestilt både termokasser, IBC palletank & plastkasser netop til mit behov.

Plastkasser købes i adskillige størrelser og sådan nogle plastkasser virker gudbenåede til transport og opbevaring af for eksempel kød, fisk og grøntsager. Du kan f.eks. få plastkasser der er klapsammelige, så de ikke fylder op, imens kasserne er klappet sammen. Det er netop de plastkasser, jeg har valgt.

Jeg tilsiger jeg at benytte de smarte termokasser til for ekselpel transportering af is, og imens jeg kører ud. De termokasser jeg har købt er et godt lukkemulighed og en solid højde og bredde og købt i en pæn mørk farve.

Den fine IBC palletank er relevant til rengøringsmidler, fødevarer og regnvand. Flere som at der indsamle regnvand i en IBC palletank, men jeg tiltænker, at sådan en tank for eksempel skal være god til saft, de dage hvor der er børnearrangementer. Eventuelt skulle jeg faktisk ligesom mine bekendte have købt en IBC palletank til havens regnvandsindsamling.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.