Jeg har ikke den store iver efter at høre mere om mandens fra mit stævnemødes tjans indenfor mb teknik, ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol og dyser til sprøjte

Min date for tiden jobber ved et firma, som at der sælger elektrisk sprøjtepistol » mt-spray.dk/sproejtepistoler,, mb teknik » mt-spray.dk,, dyser til sprøjte og ting til beregning af tryk » mt-spray.dk/sprayware,. Det er ret bøvlet at udspørge åbent ind til dyser til sprøjte, mb teknik, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol.

Han forsøgte at forklare, hvad elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, mb teknik og dyser til sprøjte er for nowet, og hvordan industrien anvender det. Men jeg må fortælle, hvordan jeg inden længe tabte engagementet. Men mit job med bioinformativ er sørme heller ik enkelt at fatte hvis manden er lægmand. Vi kan jo altid finde andre samtaleemner end dyser til sprøjte, mb teknik, ting til beregning af tryk og elektrisk sprøjtepistol, når mig & ham rykker ud på de næste stævnemøder.

Karlen er virkelig opmærksom, hvorfor jeg godt kunne se jeg og ham sammen. Jeg forventede nok, at at jeg ville finde en fyr der har nogle arbejdsopgaver, som jeg ku’ forholde mig mere til end ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik. Om en hverdag som murer eller ved en anden produktionsvirksomhed kunne stimulere min spørgelyst, dette tror jeg faktisk ik.

Med min seneste fyr debatterede jeg egentligt ikke særligt meget om arbejde. Sammen talte ham og jeg tvært imod om biografture og mad. Så måske gør det ikk fra eller til, at jeg ikk opfanger noget som helst af elektrisk sprøjtepistol, mb teknik, ting til beregning af tryk og dyser til sprøjte og nok ik lyster at bekymre mig om det. Jeg regner desuden ikk med det af ham.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.