Jeg har fået huen på efter Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense

Drømmer du om at begynde på en Hf Odense, Hf fyn eller Fyns hf-kursus » http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus,?

Uanset hvad for nogle drømme for din uddannelse, man gør rundt med, ved jeg, at Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde mine drømme nemlig for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Måske har du i lang tid haft styr på, hvad du drømmer om at være. Det er muligt, at du drømmer om at blive pædagog, sygeplejerske eller politibetjent, eller det kan være, at du går i stedet efter en sprogvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Ved du ikkerigtigt, hvad du kan se dig selv arbejde med om nogle år? Det havde jeg heller ikke tjek på, da jeg gik ud af skolen. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver mulighed for 2 år til at mærke efter. Det giver lige lidt ro på.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Opfyld dine drømme for fremtiden

Afslutter du folkeskolen til sommer, og kunne du tænke dig at opnå en ungdomsuddannelse med overdrevet mange muligheder? Hvis du gennemfører din hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, Hf Odense eller Hf Fyn, så kan du selv målrette den til nøjagtigt den studieretning, som du vil optages på! En personlig anbefaling herfra.

Foruden den almindelige Hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau a til c, tilbyder de på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn tillige målrettede linjer: Sproglig Hf, politilinjen, pædagoglinjen & Naturfags- og sundhedslinjen. Disse er faktisk skræddersyet så de kan gøre dig klar til drømmeuddannelsen.

Adgangskrav til Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Ønsker du at gennemføre din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en ordentlig omgang adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus så måler dine faglige og personlige kompetencer.

Bliver du færdig med 9. klasse til maj, skal dine undervisere overveje, om du på nuværende tidspunkt kan gennemføre en HF-eksamen. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan begynde på din Hf hos Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn. Det måtte jeg, men det er ikke så nederen, som det lyder.

Det skal du læsere helt sikkert komme igennem, så I/du kan starte op på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.