Jeg fået yderligere knowhow angående glasblæsekabine, slyngrensning og blæsemiddel

Virksomheden hvor min broder har fået ansættelse arbejder med glasblæsekabine [http://katalog.prebenz.dk/blasning--produkter-til-glasblasning], slyngrensning - http://katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning, og salg af blæsemiddel - http://katalog.prebenz.dk/blasning, . Det ved jer der kigger med på bloggen her sandsynligvis ikke så meget om? Ja, undertegnede kender ikke noget særligt til glasblæsekabine, blæsemiddel og slyngrensningSom følge af det googlede jeg en kende, så jeg bedre kan samtale med og sætte mig ind i, hvilke arbejdsopgaver han udfører.

Med slyngrensning kan du eksempelvis at rense produkter på på maks 1.5-2 m. i diameter. Et særligt anlæg praktiserer denne slyngrensning, og du hænger emnet op. Fine stålkugler bliver gennem slyngrensning kastet i mod produktet, som ender helt fint. Jeg ved ikke, hvad det er smart at give en omgang med slyngrensning, så det planlægger jeg at spørge om.

En glasblæsekabine kan blandt andet bruges til at glasblæse topstykket og du får en shiny look med en glasblæsekabine, end når han benytter sandblæsning. En smart glasblæsekabine kan nok på samme tid anvendes til slibning af knive, men hvordan den virker, tjo den slags kender jeg ik så meget til.

Blæsemiddel anvendes ofte til overfladearbejde – for eksempel i glasblæsekabine eller med slyngrensning. Min storebror kan f.eks anvende stålshot, plastgranulat, glasperler eller jerngrit til blæsemiddel. Jeg regner med at det er glasperler du bruger til blæsemiddel i denne her glasblæsekabine.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.