Jeg er begejstret for at jobbe musik til bryllup, underholdning til børnefødselsdag eller mobildiskotek

Mine bestillinger er der absolut gang i her og nu. Der skal vælges underholdning til børnefødselsdag specifikt til et styks 8-årig pige plus bookes musik til bryllup – måske et mobildiskotek. Det giver en ro på med de rigeligt med reservationer.

Som musik til bryllup tiltænker eventplanlæggeren her virkelig at forene swing og 70-er rock med et mere dance-agtigt mobildiskotek. For der er inviteret ganske mange yngre mennesker i aldersgruppen 18 til 25 somre på samme tid med at der er en stor del der er ældre end femoghalvfjerds, og så forskellige aldersgrupperinger er ik ofte enkle at parre musikmæssigt uden at benytte mobildiskotek. Musik til bryllup er ofte indbegrebet af for eksempel swingmusik og jazz eller sådan noget som Himmelhunden & Kim Larsen. Mens Samtidig kunne de unge gøre brug af et smart mobildiskotek så de kan danse til de nyeste dancehits – gladeligt knyttet til laserlys + heavy basgang. Det er ikk definitivt ufravigeligt med den slags mobildiskotek som tilføjelse til musik til bryllup, hvis de unge holder af klassikere og sandelig er glade for 1950-er jazzmusik eller rock fra 1970erne. Men jeg har sørme flere gange oplevet at have positiv erfaring hvor jeg har sammensat mobildiskotek med almen musik til bryllup.

At planlægge underholdning til børnefødselsdag er ofte en sjov bestilling. Liv er vores fødselsdagsbarnet og barnet drømmer om underholdning til børnefødselsdag, og hun virker virkelig pjattet med Disney-frozen og i weekenden løber lillepigen i skøjtehal. Så en slags underholdning til børnefødselsdag er inkluderer is-tema er virkelig åbenlyst. Skulpturer i is, snemænd eller oven i købet en sanger, der synger Let it go. en fin skøjtepige eller Elsa-fletninger. Mine ideer når det kommer til valg af underholdning til børnefødselsdag savnes ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.