Hvorfor findes der sådan et enormt udbud af espressomaskiner…

Jeg kan om få dage fejre min 40-års fødselsdag, & skal af den årsag om ikke længe til at forfatte en ønskeliste! At lave en ønskeseddel mener jeg faktisk nogen gange kan være ekstra vanskeligt. Det er ej altid, at det er muligt at finde på noget som helst. & det er jo i grunden gruopvækkende, fordi dét højst sandsynligt er et symptom på, at skandinaviere lever i en overflodsverden. Når vi synes vi mangler noget, køber vi det bare, det resulterer i, at der ikke er nogen ønsker tilbage til, når folk efterspørger en ønskeseddel. Men denne gang er jeg alligevel sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har længe haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine alle personer derhjemme fremstille kaffe, som smager som på en cafe. Og det er formidabelt at være i stand til at invitere netværket på kaffe lavet på en espressomaskine. Så nu er tiden inde til at jeg vil ønske mig en espressomaskine af alle vennerne. I ekstrem lang tid har jeg bidt mærke i, hvor eftertragtede espresso maskiner er blevet. En helt masse folk besidder nu en espresso maskine. Og den kultur har jeg taget til mig!

Bestemt er det mest vanskelige selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal være ejer af! Jeg sætter min lid til, at I eventyrlige followers har lyst til at hjælpe mig med at blive kløgtigere. Jeg er af den holdning at udbuddet af espressomaskiner er kolossalt. & jeg kan slet ik finde hoved og hale i noget som helst. Jeg har den holdning, at espresso maskiner kan fås i vanvittigt mange forskellige priser, og jeg ved på ingen måde, forskellen mellem brandsene? Så det vil jeg fantastisk gerne modtage hjælp til at begribe. Den ovenud store indsats efter den bedste espressomaskine er for alvor dét, mit liv drejer sig om! Jeg er blevet komplet opslugt af den her jagt, & søger flere gange internettet efter espressomaskiner. Nogle personer vil muligvis kalde mig en anelse skør, men det er alene fordi, at jeg meget gerne vil være i besiddelse af en espresso maskine!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.