Hvad mon niveauet er på højskoleophold der byder på højskole musik, højskole journalist og højskole kunst

Undertegnede afslutter 3g og dermed gymnasiet her hen på sommeren og vil derefter rigtig gerne på højskoleophold på en rigtig god højskole. journalist og også højskole kunst drager meget, og på den baggrund påtænker undertegnede hvorvidt det vil være 1 1 af flere logiske veje, når undertegende må træffe afgørelse om, hvad undertegende skal læse videre. Og så har jeg altid spillet instrument – også højskole musik som er velegnet til samspil + fællessang. Min veninde har lige været af sted på en specifik højskole musik-linje, men nu er det den situation at jeg foretrækker at komme på et højskoleopholdmed rigtig velassorterede fag man kan tage. Har I hørt om en sådan en højskole? Journalistik eller højskole musik-linjesom I ikke mindst vil anbefale?

Storebror spørger jeg ik’ lige tips fra, trods drengen netop har været på højskole. Sport er Storms et og alt, så det var klart nok et stk højskole sport-linje manden gik efter, da han balgte højskole. Journalist skal han nok ikk være, så trist som han skriver ha ha. Han er absolut ikke til højskole kunst eller højskole journalistik.

Nu googler jeg i hvert fald løs efter en masse om højskole kunst og højskole journalistik. Højskole sport undlader jeg bare hehe. Endvidere kommer søgeordet højskole musik også lige med så jeg kan vurdere, om jeg kan finde mig et styks højskoleophold med fællessang plus samspil og sådan noget højskole musik. Det kunne være mega fedt.

Når jeg søger på søgeord som højskole kunst og højskole journalist finder jeg 3-4 spændende højskoler her i omegnen af Horsens, mens højskolerne stadig ikke er lige i nægheden af min fødeby. Godt nok er jeg til højskole musik og højskole kunst og nærvær med andre mennesker, men forældre må altså blive på afstand og maks nøjes med at komme uanmeldt til aftener med koncerter eller udstillinger hvor de kan beundre mit højskole musik og højskole kunst Ellers kommer de jo bare rendende.

Noget andet er, hvordan undervisningsniveauet er på en højskole. Journalistik kan jo være forskelligt, alt efter hvorvidt folk er nitten lige som jeg eller snarede er tredive og mangler noget konkret erfaring oven i en bachelor i kommunikation. Uha jeg regner nu med at jeg ikke spilder min tid på en højskole. Kunst er lille jeg endvidere lidt spændt på. Hvorvidt højskole kunst bare bli’r en traditionel forelæsning eller om jeg vil blive udfordret og selv kan prøve mine evner af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har evner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.