halloween og oktoberfest – to sjove efterårssysler

Vidst er lidt sent ude i vendingen i år, men jeg planlægger for fulde drøn at afholde min yndlingsfest: Halloweenfesten.

Jeg storelsker halloween med, halloween kostumer og halloween dekorationer. Udklædning, muligheder for at gøre underne forskrækkede, klam mad og uhygge … så sjowt. Det er bare morsomt at omfavne og dyrke alle de mest uhyggelige og klamme ting på en sjov måde. Alle de ting som man ellers enten er lidt bange for, eller som man almindeligvis opfatter som lidt småplatte – som f.eks overdrevent primitive splattergysere.

Jeg fik for alvor smag for halloween efter at have været til halloween i Tivoli for nogle år siden. Det er helt vildt godt lavet, og hvis du ikke har prøvet det endnu så er det bare afsted med dig!.

Jeg er også begyndt at google en hel masse på oktoberfester og de sjove tyrolerkostumer. Jeg planlægger at deltage i Munchens oktoberfest til næste år. Jeg har lige været til mit livs første oktoberfest i Kolding, og tabte totalt mit hjerte til denne skønne sydtyske tradition. Min gode kammerat Carsten sagde i den forbindelse, at tyroler kostumer så simpelthen bare er noget vi skal have. Hans idé er jeg bestemt med på. Så nu tjekker jeg altså både halloween pynt, halloween kostumer og tyroler kostumer. Jeg regner selv med at finde nogle af tingene, og andre ting finder jeg hos forhandlere der har halloween kostumer, tyroler kostumer og halloween pynt eller i webbutikker.

Jeg er heldigvis ikke ene blandt mine venner, som er glad for halloween pynt og halloween kostumer. Min overbo Sigrid og jeg oppynter den gamle villa med alskens varianter af halloween pynt. Vi kan tillige finde på at rivalisere om at komme i de sjoveste halloween kostumer. Og det er jo hende der vil sammen med undertegnede til Oktoberfest, så ganske givet ska’ jeg og hende feste i tyroler kostumer. Godt vi ikke kender nogen i Munchen..!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>