Forventer I at der opstår eventyrlige muligheder, i så fald min mand stræber efter at være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse?

Det kommer nok snart på tale, at min mand scorer et fuldtidsjob som elektriker værløse eller elektriker Hellerup. Og her er forklaringen.

Der må ske ændringer. Jeg har den overbevisning, at jeg har brug for, at der sker noget nyt.. På den baggrund besluttede vi, at vi efterstræber at flytte fra vores nuværende kommune.

Vi er i sidste uge startet på at lokalisere mulige hjem, men vi har overhovedet ikke lagt os fast på noget. & jeg vil meget gerne pointere, at jeg personligt ik har specielt mange standhaftige krav i forhold til by. Så længe vi bliver i byen. At bygningen i sig selv er hyggeligt går jeg personligt mindre på kompromis med.

Hellerup og Værløse har vi bestemt os for. Men findes der stillinger som elektriker Hellerup/elektriker Værløse? Ægtefællen er jo elektriker, så det er altafgørende, hvorvidt manden skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Ham og jeg vil bestemt kun flytte til et kvarter, med de bedste chancer for ham som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse..

Det er afgørende, at vi fastslår, om min ægtefælle skal være elektriker Hellerup eller elektriker Værløse… Jeg er en traditionel husmor, som jeg jo kan udfylde, no matter hvor vi tager hen!

Der er ik uklarhed vedr., at min ægtemand er fuldstændig optaget af sit liv som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse

Det bliver en teenagedrøm, der er realiseret, hvis han kan jobbe som elektriker Hellerup eller elektriker Værløse. Så jeg tænker, at elektrikermanden fortjener bestemt at få nyt arbejde, som han synes om, ligegyldig, hvad det så ender med; omopgaven sker som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup eller begge dele.

Vi har i fællesskab forhørt os omkring mulighederne som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse..

Men desværre er virkeligheden skruet sådan sammen, at jobtilbuddene om at blive som elektriker Hellerup & som elektriker Værløse ikke kan fås specielt let.

Så problemet lyder begribeligvis også, hvor meget vi i realiteten alene selv har mulighed for at afgøre selv. Såfremt det er tilfældet, at et arbejde som elektriker Hellerup bliver tilbudt tidligere end et job som elektriker Værløse, er vi 100 procent villige til at lade skæbnen bestemme.

Den eneste ting vi som minimum, er et dejligt hjem, hvor hele familien kan være. Og så naturligvis det føromtalte job som elektriker Værløse eller elektriker Hellerup! Rollingerne og jeg krydser fingre for, at det vil lykkes i nærmeste fremtid at finde ud af, om han skal være elektriker Hellereup eller elektriker Værløse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.