Første uger som ny på højskoleforløb der indbefatter højskole fotografi + højskole skuespil

Når vi når torsdag har jeg opholdt mig på højskolen i fire uger på min højskole, og jeg er ganske vild med det. Jeg er ganske enkelt henrykt over det uddannelsesforløb med fokus på højskole fotografi samt højskole skuespil. Forvirrede jeg har tøvet omkring, om hvorvidt jeg skulle vælge en fornuftig udd. eksempelvis læreruddannelsen, eller såfremt jeg i stedet bør springe ud og realisere dagdrømmene om at læse til fotograf eller skuespiller. Derfor virker højskole fotografi plus højskole skuespil som et styk indlysende udsigt til at prøve, om jeg absolut brænder for det fag og har evner for det.

Undertegnede fik anbefalet at afprøve højskole fotografi plus højskole skuespil af bedsteveninden, da jeg havde spankuleret rundt og puslet med de mange udsigter for fremtiden han over flere uger. Liv har selv været på højskoleophold hvor hun arbejdede med højskole fotografi, og nu er dygtige hende blevet optaget på et styks fotograf-uddannelse. Cool gået. Jeg har også for nyligt mødt en bekendt, som er blevet optaget på Statens scenekunstskole efter en omgang højskole skuespil samt privatundervisning. Sådan noget giver mod.

I dag har undertegnede gået på forløbet med højskole fotografi samt højskole skuespil noget tid og det virker simpelthen så dejligt. Det distraherer mig lidt ift dét med at beslutte mig, fordi jeg holder af både højskole skuespil & højskole fotografi – samtlige kurser er rigtig dejlige. Jeg er måske mest til højskole fotografi, for der kan begejstrede jeg vurdere hvordan jeg flytter mig og modtager anerkendelse for mine fotografier. Samtidig er det så rart at blive bedre til højskole skuespil hvor jeg prøver mig selv af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.