Få designet det springvand, som I er ude efter

Valgmulighederne var adskillige, da min virksomhed i sommers fik et splinternyt hovedsæde. Vi havde nemlig valgt at gå hele vejen og få skabt nogle flotte rammer med enestående vandkunst både inde og ude. Det var af den grund vigtigt for mig at indgå en kontrakt med en samarbejdspartner, som ikke alene ville skabe et spejlbassin eller en fontæne. Det var desuden alfa og omega for mine ejere og mig, at de konstruerede spejlbassiner, som var ud over det sædvandlige.

Det færdige resultat er virkelig pragtfuldt. Vores domicil er nu prydet med et bjergtagende spejlbassin i foyeren, som slutresultatet af habil sparring samt en anlægsproces, som der blev ført ud i livet efter bogen og til tiden. Spejbassinet er endvidere etableret i flere etager, så bassinet følger langs trappen op til 5. etage. Med andre ord: et fantastisk spejlbassin, som der får mange rosende ord fra vores besøgende.

Lige ved vores indgangsparti har vi også fået vandkunst efter alle kunstens regler. Her har vi nemlig investeret i et af de der interaktive springvand, hvor vandet er indstillet til at tilpasse sig områdets bevægelser. Som et ekstra plus har vores vandtekniske leverandør midt i springvandet anbragt en fontæne, som der matcher domicilets arkitektur på fornem vis. Som firma kan vi derfor helt sikkert gøre os til talsmænd for det vandtekniske firma, som vi ansatte, hvis I lige som os er på udkig efter vandkunst der vækker begejstring.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>