Et skriv om bytteret ved havemøbler udsalg, et rustent foldebord, gaveideer og nyt havebord

Moi skal om 14 dage til sølvbryllupsfejring for nogle i min familie og jeg er derfor påbegyndt at hvad jeg vil forære dem. Min familie har på ønskesedlen noteret div. køkkendims og ferietilskud. men havemøbler har parret ikke skrevet på ønskesedlen

De ejer eksempelvis en lille balkon, og dér ku’ et mindre foldebord og andre pladsbesparende havemøbler være smagfuldt. For tiden har parret et udslidt foldebord opsat som har tvivlsomme hængsler. Så jeg tænker at et andet foldebord vil falde i god jord.

Som havebord har de to et gammelt bord, som de nævnte forleden godt kunne bruge lidt slibning og maling. Det er jo ikke et havebord, der har vigtighed for det par, så jeg tænker at nye og lækre havemøbler med blandt andet et havebord af en praktisk størrelse er en god gave. Snart er der havemøbler udsalg, så det må siges at være fuldkomment. Blot skal jeg have tjekket, om de kan få returret på havemøbler udsalg. Eller hvorvidt priserne på havemøbler udsalg kan føre med sig, at jeg bliver overbevist og forære parret foldebord og havemøbler som havebord uden byttemuligheder.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.