Er du lidt usikker på drømmestudiet? – Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn er godt

Ønsker du at tage en Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense - www.vucfyn.dk/fynshfkursus, ?

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at læse til. Det er muligt, at du går fokus efter et samfundsvidenskabeligt studie på KU eller AAU eller håber på at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent.

Uanset hvilke studiedrømme, du har, er jeg overbevist om, at Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg søge ind på uddannelsen til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er ret sikker på at jeg skal starte på studiet.

Jeg var ikke afklaret med hvad jeg ville, dengang da jeg gik ud af skolen. Aner du det heller ikk?. Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense giver en mulighed for ekstra tid til at vælge. Det giver lige lidt ro på.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Opfyld dine drømme for fremtiden

Afslutter du 10. klasse til sommer, og ønsker du at fortsætte på en HF på Fyn med uanede muligheder til rådighed? Såfremt du tager din Hf midt på Fyn hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, kan du målrette hf-en til præcis det studie, som du vil hen på! Jeg er glad for den beslutning.

Foruden den almindelige HF , hvor du kan vælge valgfag på A, B og C niveau, tilbyder de på Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus nemlig linjerne: Sproglig hf, Pædagoglinjen, Politilinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er de skræddersyede til at berede dig på den pågældende uddannelse.

Adgangskrav til Hf Fyn/Hf Odense/Fyns hf-kursus

Drømmer du om at gennemføre en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en masse adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af 10. klasse? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn så tjekker dine faglige og personlige kvalifikationer.

Går du ud af folkeren til juni, skal din skole overveje, om du på nuværende tidspunkt er klar til gennemføre en Hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at komme til optagelsesprøve, før du kan starte på HF’en hos Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det er overhovedet ikke så slemt, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense ligesom mig

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.