En idé vedr. kørekort til speedbåd/speedbådscertifikat – et speedbådskort givet til filejsen

Snart er det Frodes fødselsdag, og dér vil jeg gerne give ham et stk kørekort til speedbåd - www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad – . Han har i flere måneder talt vedrørende at tage et speedbådscertifikat - www.dksp.dk/speedbaadscertifikat – , der muliggør at han kan sejle ud sammen med gutterne – og vandbegejstrede mig kan forhåbentligt også komme med. Mine tanker er at et speedbådscertifikat fører til afslappende med kaffe og sandwich til for eksempel fortene uden fir Københavns havn eller aftener i én af de Sjællandske havne.

Jeg elsker at hygge til vands. Stemningen er skøn, og det er rart, at der ik’ er noget som helst at lave under en sejllads foruden at være i nuet´ og navigere den. Manglende signal til mobilen. Skønt. Så der skal kun få sådan et speedbådskort - www.dksp.dk/speedbaadskort – med et kørekort til speedbåd inden jeg og kæresten kan tage ud på ture på vandet. Han får endvidere mulighed for at tage afsted på tur med kammeraterne og få brugt sit nye speedbådscertifikat, mens jeg komme i godt selskab. De er overdrevent sjove.

Selvfølgelig er det k’ et fysisk speedbådscertifikat jeg forærer ham. Det er jo kun penge til et speedbådskort jeg tænker på – fyren vil selvfølgelig selv arbejde for at tage hans kørekort til speedbåd. Men jeg har taget initiativet og betalt, hvorfor han får det sat igang.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.