En facaderens sikrer jeres facade fornyet glans og liv

For en hvilken som helst virksomhed er en professionel facaderensing efterfulgt af en facadeimprægnering en optimal metode til at sikre samt vedligeholde et lukrativt image ved ansatte, samarbejdspartnere og kunder. En velholdt bygningsfacade giver nemlig indtryk af et imødekommende firma. Derudover er en facaderens og en facadeimprægnering en investering i at bevare sunde bygningskonstruktioner. Hvis virksomhedens bygningsfacade er begyndt at være trist, bør I derfor få et professionelt firma med speciale i facader til at sikre virksomhedens facade ny glans ved hjælp af en facaderens.

Her i landet er vi kendt for at have ustadige klimaforhold med betydelige temperaturmæssige forskelle. Ydermere sætter partikler og os fra trafikken såvel som alger og svampe sit aftryk på på alle slags facader over tid. Disse kan forårsage skader i bygningskonstruktionen. Af den årsag er en jævnlig facaderens, der bortrenser al overflødig trafikforurening samt svampe- eller algegevækster på jeres facade, altid en favorabel investering for jeres virksomhed.

En professionel facaderensning kan i mange tilfælde stå for sig selv eller blive udført som det første trin af en mere gennemgribende istandsættelse af hele facaden. Derudover eksisterer der forskellige forskellige slags facaderens, og det egentlige valg af fremgangsmåde er afhængigt af, hvilket materiale jeres firmas bygningsfacade er opbygget i. Derudover skelnes der imellem, om det blot er bilos og andre forureningspartikler samt algegevækster, der bør fjernes ved en facaderensning eller, om der også er en nuværende facadeimprægnering eller anden overfladebehandling, der tillige er nødt til at blive renses bort fra facaden.

Efter den endegyldige beslutning om, at jeres virksomhed vil have en facaderens, er en realitet, er det som udgangspunkt en god idé at spørge efter indledende tilbud fra flere leverandører af facaderens og facadeimprægnering. Det firma, som jeres virksomhed vælger, vil derefter først sammen med en eller flere af jeres repræsentanter tage en beslutning om, hvad for en metode til facadeimprægnering og –afrensning, der bedst honorerer jeres virksomheds behov her og nu. Heriblandt tager firmaet højde for, hvor højt jeres firmas budget for en facaderens er samt hvor mild en afrensning, der vil være bidende nødvendig ud fra bygningskonstruktionens forfatning og forskellige materialer.

Flertallet af firmaer vil fjerne eksisterende alger fra facadekonstruktionen, før teknikerne påbegynder den egentlige facaderens. Dernæst er højtryksspuling af selve facaden med hedt eller afkølet vand, som foranlediget af facadens konstruktion såvel som forhåndenværende stand i de fleste tilfælde vil være tilsat et eller flere kemiske stoffer, den oftest brugte metode ifm. en facaderensning. Afslutningsvist vil eksperterne fra servicefirmaet som udgangspunkt udføre en modstandsdygtig facadeimprægnering, som gør den nyrensede facade flot og stærk i op til 20 år.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.