En blød, ny indflytter i vores hjem stiller krav til hegn – men et praktisk støjhegn eller fint Skagenshegn

Kæresten og jeg kommer inden længe til at være én yderligere i villaen. Vi udvider snart med en sød gravhund, kæresten og jeg, og som følge af det har ham og jeg endelig taget os sammen til en ting, som vi begge i lang tid har udsat. Ham og jeg skal købe et hegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn, omkring vores matriken. Et hegn er for os en stor beslutning og ikk’ en ting, ham og jeg liiige fik fikset mens jeg er påbegyndt at komme ud i haven og erhverve krukker og havemøbler til udelivet. Men nu skal det blive købt. Nu dukker det store spørgsmål op om hvorvidt jeg og manden vil ha’ et praktisk støjhegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, eller et Skagenshegn » http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn,.

Manden ræsonnerer for støjhegn, som forståeligt nok er meget praktisk og virker dæmpende mod støjgenerne ved vejen, som ligger tæt bag matriklen. Jeg følger godt de mange pointer omkring det støjhegn. Undertegnede overvejer blot at den slags hegn virker så tæt og højt. Det tildeler os selvfølgelig også øget privatliv med sådan et støjhegn. & jeg vil ozz godt ku’ plante smukke planter mod hegnet.

Jeg har argumenter for det pæne Skagenshegn. Det Skagenshegn jeg er faldet for er kridhvidt og enkelt & sørme en kende typisk dansk. Hegnet syner ik alt for højt, og den stil matcher rigtig lækkert med mine forestillinger vedrørende godt med klatreblomster ved sådan et hvide stakit som et Skagenshegn er.

Ville I beslutte jer for et lækkert Skagenshegn eller det mere praktiske støjhegn, i det tilfælde at I læsere lige som man mand og jeg havde bolig op af en større vej og skal vælge mellem hegn? Jeg og manden ska’ til at have valgt det åndssvage hegn inden længe.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.