Eminente loftrum med tyverisikring

Ordet ”loftrum” er for de fleste ensbetydende med et indelukket rumlignende aflukke, hvor alverdens støv og fugt florerer. Således behøver pulterrum imidlertid ikke at være i praksis. Vælger jeres beboelsesejendom pulterrum med rullegitter » http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/20-rullegitter,, får ejendommens beboere nemlig en fleksibel plus stilren pulterrumsløsning til enhver form for beboelsesejendom. Ydermere vil I få loftrum med en lækker lysgennemstrømning samt en optimal tyverisikring » http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/24-tyverisikring, og forebyggelse af ildebrande og problemer med støv, fugt og skimmelsvampe.

Igennem årtier har vores medarbejdere skabt skræddersyede løsninger til opbevaringsrum » http://www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/18-opbevaringsrum, til almene eller kommunale beboelsesejendomme samt private beboelsesejendomme med fx tyverisikring såvel som sikringsgitter. Fælles for vores løsninger er, at vores specialister gør en dyd ud af at skabe en opbevaringsløsning, der passer perfekt til jeres beboeres ønsker såvel som den specifikke indretning på arealet. Af den årsag bruger vores medarbejdere til enhver tid det eksisterende lofts- eller kælderareal ned til den mindste kvadratcentimeter uanset, om arealet har vægge, som er skrå, lavt til loftet eller lignende. I får adskillige goder med vores firmas opbevaringsrum med rullegitter i galvaniseret stål. Ikke mindst er denne slags pulterrum en stilren og fleksibel løsning, hvor det sagtens kan lade sig gøre at kombinere netvægge med eksklusive stålplader med henblik på at sikre pulterrum med det udtryk, som I ønsker. Vores virksomheds pulterrumsløsninger yder også en formidabel ventilation. Dette er med til sikre et godt indeklima på hele arealet, som beskytter pulterrummenes indhold på den bedst mulige måde.

Når jeres andelsboligforening vælger at etablere vores opbevaringsrum i stål med rullegitter, kan I få et åbent kælder- eller loftsareal med en perfekt lysgennemstrømning. Derudover kan man let overskue det meste af kælder- eller loftsetagen gennem dit sikringsgitter. Dette yder en god og tryg fornemmelse såvel som en fordelagtig chance for at få øje på en brand, før branden for alvor tager fat. Som en ekstra gevinst tilbyder vores firmas pulterrum med gittervægge tillige maksimal tyverisikring.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.