Det er rigtig meget ikke vrøvl, at mange hyppigt siger; køb en af de nye røgalarmer…

Alt imens jeg lå og blundede sødt, hørtes en gennemtrængende tone.

Der går noget tid, før jeg sanser, at min brugbare røgalarm {www.ista.dk/produkter/roegalarmer/fumonicr_3/index.html} lutter er kaput, da jeg akut indser, at det næppe er ildspåsættelse, der har udløst den. Det er begribeligt en ro at opdage, at min røgalarm blot startede på grund af en brist. Uanset dette fortsætter min røgalarm ved med at være generende. Røgalarmer er selvfølgelig indbygget således, at de ikke blot kan slås fra. Røgalarmer er skabt til konstant at være vågen. Da jeg bliver klar over, at min røgalarm er gået i gang, grundet den skal bruge batteri, er min morskab først betragtelig. Da jeg direkte efterfølgende indser, at røgalarmer er skabt på den måde, at dens advarsel ikke stopper, når batteriet bliver skilt fra, bliver jeg en smule afkræftet.

Alle kan pærelet forstå det klarhjernede i den måde, som røgalarmer er produceret. Til trods for det kan jeg ikke skrive i glemmebogen, hvordan min røgalarm ramponerede en halv nat! Jeg kunne simpelthen ikke afbryde min røgalarm, upåagtet adskillige ihærdige forsøg. Den dag i dag er jeg naturligvis statisk over, at der ikke var røg i mit soveværelse, på samme tid priser jeg mig lykkelig over, hvor prima røgalarmer er skabt!

Min lidt mærkelige første tanke var, at det var ovenud irriterende, for jeg var dødtræt, og havde mest lyst til at døse hen. Dernæst falder det mig ind, at det er min driftige røgalarm, der er trådt i kraft. Endnu engang er min første tanke ikke at komme væk, selvom en rigtig røgalarm skal opfylde den funktion at advare om snarlig trussel. Min uoverlagte indskydelse var til gengæld: den røgalarm er ovenud påtrængende…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.