Det er bare det bedste med en stor mængde halloween pynt, halloween kostumer og tyroler kostumer

Festglade mig er vidst tidligt ude, men jeg arrangerer for længst festen over alle fester: 31. oktober. Passionen er umådelig for halloween, halloween kostumer og halloween pynt. Udklædning, uhygge, chance for at narre vejens unger og væmmelig mad … det er skææægt.

En anden ting jeg grubler til efteråret er smarte tyroler kostumer. Jeg vil gerne deltage i Munchens oktoberfest, min ven Iver sagde da jeg nævnte det til en fest, at tyroler kostumer var noget vi skal have. Den ide er jeg bestemt frisk på. Så i sensommermånederne skal jeg tjekke såvel tyroler kostumer, halloween kostumer og halloween pynt. Jeg vil nok genbruge en del selv, mens andet bliver scoret hos forhandlere er har tyroler kostumer, halloween pynt og halloween kostumer eller på nettet.

Halloween pynt og halloween kostumer er festglade mig gudskelov ik den eneste om at være storshopper af i venneflokken. Min husven Natasja og jeg kan lide at pynte det gamle hus med alskens varianter af halloween pynt. Og hende og jeg kappes nok lidt angående at udvælge de sjoveste halloween kostumer. Hun er den som at der tager sammen med undertegnede til Oktoberfest, så ganske givet skal vi tage afsted i tyroler kostumer. Det er klart!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.