Der er adskillige par, der har rigtig meget erfaring med, hvad en penispumpe kan hjælpe med!

Jeg er klar over, at der er utallige kærestepar, som kæmper for at holde deres parforhold i live. Vi har alt for travlt med diverse pligter til, at der er tid til kys og kram i dagligdagen. Og som en følgevirkning af det ovenstående er der overdrevent mange kæreste forhold, der ej klarer sig. Jeg tror fuldt og fast på, at den aller bedste løsning på denne problematik er kærtegn. At man aktivt vælger at afsætte tid til at være ægtepar. Jeg kunne derfor godt tænke mig at åbne en butik, der skal være forhandler af voksenlegetøj som eksempelvis we vibe, en penispumpe samt tenga. Min tiltro er, at sexlegetøj som f.eks. we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe utallige par til at genfinde lysten til hinanden, og dermed forbygge, at de går hver til sit. For jeg føler, at det er så skide ulyksagligt, at skilsmisseantallet er så høj i norden. Jeg er uhelbredelig romantiker og tror på den eneste ene. & såfremt we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe til, at bare enkelte par bliver sammen vil jeg blive virkelig glad!

Igennem tyve år har jeg været sammen med den samme fantastiske kæreste. Så jeg er fuldt ud bevidst om den følelse af, at forelskelsens molekyler fordufter og dagligdagens pligter tager over. Men jeg vil også argumentere for, at man i fællesskab aktivt kan gøre noget for at få kys og kram tilbage. Dét kan man eksempelvis gøre gennem produkter som eksempelvis we vibe, en penispumpe eller tenga. We vibe, en penispumpe samt tenga er alene få eksempler på sexlegetøj, der findes usandsynligt mange forskellige typer af sexlegetøj. Det vigtigste er, at man sammen spenderer knaster på nøjagtig det, man ved, passer til en. Mit ønske er at indrette min shop sådan, at besøget i sig selv er en lækker oplevelse… Min idé er, at man kan komme på besøg sammen i butikken, og nyde denne tid sammen som ægtepar. Denne oplevelse skal på den vis bidrage til at bringe kærestepar tættere på hinanden. Jeg tænker nemlig hyppigt, at det kan være sådan nogle fælles oplevelser, der gør, at ægteskabet ik’ opløses!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.