Dengang jeg tog afsted på efterskole i 8 klasse var jeg lyksaglig…

Beklageligvis har vores dreng ik brudt sig om sin skole. Der har været en negativ social dynamik… & ulykkeligvis været konfronteret med mobning… Det har bare været fuldstændig fortvivlende! Jeg har været grædefærdig talrige gange, & dét har han så absolut ligeledes været. Vi har i eftermiddags finally fundet frem til en overordentlig god løsning på problemstillingen… Vi har bestemt, at han skal på efterskole i 8 klasse… Det er næste år, så han skal ikke være ked af det ret længe endnu. Vi er alle koloenormt oppe og ringe over denne beslutning! Egentlig var det vores bitte knægt, der opdagede efterskole 8. klasse! Og vi støttede komplet op om hans gode forslag, dengang han præsenterede det for os, for snart elleve måneder siden. Jeg har udelukkende hørt godt om at gå på efterskole i 8 klasse, så jeg er ej bekymret på nogen måde! Jeg er bare sikker på, at det bliver en ovenud god oplevelse for ham…

Vi har helt ærligt dét tåbelige luksusproblem, at vi ik’ træffe en beslutning omkring, hvilken efter-skole, vi skal vælge… Der er en million efterskoler, & jeg har ihærdigt forsøgt at skabe mig et overblik, men jeg føler, at det er hårdt!! Så jeg håber inderligt, at i har lyst til at bistå mig med at opspore en fed efterskole 8. klasse. Jeg ved kun, at det i hvert fald ikke er alle typer skoler, som kan offerere undervisning til en 8. Klasser, så husk på, at det jo ska’ være en efterskole 8 klasse (http://www.kongenshusefterskole.dk/2-nyheder/nyheder/226-8-klasse-pa-kongenshus-efterskole.html). Som det mest essentielle beder vi inderligt til at kunne finde en efterskole 8 klasse, der tilbyder guitarundervisning… Det holder han af mere end noget andet, & dét har hjulpet ham koloenormt meget, når han har været ked af det… Derfor er det et kriterium, at han kan blive ved med at blive bedre…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.