Den fyr jeg tog på stævnemøde med har et job der handler om trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse, spray dyser og kontraventiler

Jeg synes ikk, at jeg er en girly-girl, men på den anden side ved jeg ik en skid om sådan noget som trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse (http://mt-spray.dk/sproejtedyser/hydraulisk-forstoeverdyse), kontraventiler (http://mt-spray.dk/tilbehoer/kontraventiler) og spray dyser (http://mt-spray.dk/sproejtedyser). Det gør undertegnedes dugfriske stævnemøde derimod. Ham daten arbejder med hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, trykluftdyse og kontraventiler og da vi var ude i onsdags, og jeg spurgte om hans arbejde, fortalte han løs. Jeg vidste så ik’ en fis og det var ikke så let at tale med på emnet. Har I læsere været igennem at være på stævnemøde, hvor ham manden virkelig snakker i lang tid om noget, du ikk’ kan snakke med om?

Undertegnedes altopslugende interesse ligger godt nok ikke lige tæt på hydraulisk forstøverdyse, kontraventiler, trykluftdyse og spray dyser. Men som noget positivt virkede manden ganske sympatisk plus som en dude der er ambitiøs og begejstret for hans job. Så undertegnede oplever , at ham fyren syner forjættende. Han samtalte naturligvis også omkring andre ting end hydraulisk forstøverdyse, kontraventiler, trykluftdyse og spray dyser og daten synede temmelig omgængelig. Daten spurgte naturligvis også venligt ind til undertegnedes hobbyer.

Hmm .. synes I at undertegnede burde hænge ud med at kæreste omkring med fyren, som arbejder med kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, spray dyser og trykluftdyse? Undertegnede havde egentligt i lang tid ment, hvordan det er gevaldigt vigtigt at fatte kærestens beskæftigelse, så det kan vendes medham. Men det gør måske ikk noget, at jeg ikk’ forstår noget som helst når det gælder trykluftdyse, spray dyser, hydraulisk forstøverdyse og kontraventiler + heller ikke har lyst til at sætte mig ind i det. Såfremt jeg og fyren blot sagtens kan snakke med hinanden om tidlige morgener, opmuntrende kollegaskab og irriterende regler, hvorfor ham og jeg ganske givet godt ka’ fremstøve diverse ting som vi begge kender, tror jeg.

Jo jeg siger ja til næste date. Kan I mærke optimismen?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.