De der specielle høreapparater – er de effektive?

Som syvogtreds-årig, forstår jeg for første gang, hvordan det er at skulle sloges med en ikke-behandlbar øre-lidelse… Jeg har nemlig familielægens troværdige ord på, at jeg har øre-skaden tinnitus. Jeg har i lang tid måtte leve med en susen for ørerne! Med tiden forandrede den susen sig til at være en hyletone i stedet for…! & SÅ blev jeg egentlig rigtig bange. For jeg havde fået forklaret nogle afskyelige historier om, hvor afsindig meget ældre mennesker m. tinnitus lider i det stille…! Jeg havde fået forklaret, at mennesker m. tinnitus til at begynde med er tæt på at blive skrupskøre… Og jeg ka’ absolut sætte mig ind i den truende følelse! I starten var jeg ligeledes meget nær ved at blive syg i hovedet… Men alligevel må jeg dog pege på, at det stille og roligt blev ovenud meget bedre. Nu ka’ jeg have et ret så almindeligt liv sammen med min mærkværdige tinnitus… Jeg er af den overbevisning, at det simpelthen kan forklares ved, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ikke, at jeg ik tænker på min tinnitus, for det er bestemt ik’ tilfældet…!

Min skønne huslæge har givet mig det tip, at talrige personer der har fået konstateret tinnitus har fundet glæde i et høreapparat…! Det blev selvfølgelig fuldstændig pointeret, at det overhovedet ik er er samtlige mennesker der lider af tinnitus, der får glæde af et høreapparat. Men i mange tilfælde ka et høreapparat afhjælpe de smerter, som tinnitus giver…! Jeg har af den grund truffet den afgørelse at prøve et høreapparat på egen krop… Jeg har derfor haft kontakt til et medicinalfirma, som eksperter indenfor høreapparater, designet til patienter der har tinnitus!! Jeg er kolossalt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig kan gøre mine gener tålelige…! Jeg har førhen været i behandling hos såkaldte alternative behandlere for at få vished om, om de kunne hjælpe mig, men uheldigvis uden nogen som helst forandringer… Så jeg håber virkelig, at et høreapparat kan hjælpe mig!! For hvor ville det dog være fantastisk, hvis noget så forholdsvist simpelt som høreapparater ville kunne gøre mit liv bedre…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.