Burde min mand investere i solenergi til vores helt nye hjem?

Ved udgangen af indeværende år sidder min partner og jeg og skåler i champagne i vores helt nye bolig…! Jeg kan faktisk ikke beskrive, hvor meget, jeg jubler indeni over denne kendsgerning… At flytte ind i det her nye hjem er noget, jeg har set frem til så ubeskriveligt længe!! I adskillige år har vi været stuvet sammen i KBHs allermest lille andels-lejlighed sammen med fire småbørn. & hvis nogle mennesker skulle ligge inde med tvivl, er det altså bare ik til at holde ud. Hele familien havde i den grad behov for meget mere plads, & det får vi i det nye hus… I sammenhæng med dét nye hus, som skal bygges fra grunden, er der en million ting at vi skal belsutte… Vi er meget tvivlende omkring, hvordan vi aller helst ønsker at varme vores hus op! Vi overvejer både solenergi [www.naturvarmecity.dk./links/solenergi.html], jordvarme [www.naturvarmecity.dk./jordvarme.html] eller at montere en varmepumpe [www.naturvarmecity.dk./varmepumpe.html]. Solenergi er jeg meget klar på, af den grund, at det er supergodt for vores alle sammens miljø… Jordvarme er derimod min partner ekstremt interesseret i. Og for det ik’ skal være lyv, siger min bror, at vi skal vælge en varmepumpe.

Det er akkurat her I seje læsere træder ind i billedet… For jeg kan slet ik forestille mig andet end, at nogen af jer må ha’ viden vedr. enten solenergi, jordvarme eller om, hvad en varmepumpe besidder af gode kvaliteteter..! De fag-personer, som ellers har hjulpet os med at træffe livsvigtige afgørelser, har ligeledes været i tvivl om, hvorvidt vi burde få varme fra solenergi, jordvarme eller en varmepumpe. Eksperterne mumlede nemlig noget med, at de besidder hver sine ikke-sammenlignelige kvaliteter!! Men det tøvende svar hjælper os altså bare ikke særlig meget… Så nu beder vi til, at I forhåbentlig kan hjælpe os med nogle mere klare og tydelige svar! Sig mig, hvad har I virkelig gode erfaringer med – skal vi investere i solenergi, jordvarme eller en nymoderne varmepumpe til vores fremtidige designerbolig? I kan for eksempel kommentære på priser!!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.